Κοπή βασιλόπιτας ΕΕΠΣ 2016

Μαρτίου 16, 2016 από
Κατηγορία: Νέα και Ανακοινώσεις 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Στόματος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ανακήρυξη ως επιτίμων μελών  της Εταιρείας των Καθηγητών Στοματολογίας ΑΠΘ κ.κ. Απόστολου Επιβατιανού και Αναστάσιου Μαρκόπουλου.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΠΣ κ. Νικόλαος Νικητάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Στοματολογίας ΕΚΠΑ, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, υποδέχτηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Electra Palace τα μέλη της, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε για τις έως τώρα,  καθώς και για τις μελλοντικές δραστηριότητες της Εταιρείας και στη συνέχεια παρουσίασε το επιστημονικό έργο του αφυπηρετήσαντος Καθηγητή Στοματολογίας ΑΠΘ κ. Επιβατιανού, ενώ την τιμητική πλακέτα παρέδωσε η κ. Χρυσομάλη Ευανθία, μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΠΣ και Επίκουρη Καθηγήτρια Στοματολογίας ΕΚΠΑ.

Ακολούθως, ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΠΣ κ. Πουλόπουλος Αθανάσιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Στοματολογίας ΑΠΘ πραγματοποίησε μία ιστορική αναδρομή του Οδοντιατρικού Τμήματος ΑΠΘ και του Εργαστηρίου Στοματολογίας και παρουσίασε το έργο του αφυπηρετήσαντος Καθηγητή Στοματολογίας ΑΠΘ κ. Μαρκόπουλου, ενώ την τιμητική πλακέτα παρέδωσε η προηγούμενη Πρόεδρος της ΕΕΠΣ κ. Αλεξάνδρα Σκλαβούνου, Καθηγήτρια Στοματολογίας ΕΚΠΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κκ. Τζιούφας Α. και Παναγιωτίδης Π. Ο κ. Τζιούφας, Καθηγητής Ρευματολογίας-Ανοσολογίας, μίλησε για τις «Εκδηλώσεις από το στόμα αυτοάνοσων συστηματικών νοσημάτων» ενώ ο κ. Παναγιωτίδης, Καθηγητής Αιματολογίας παρουσίασε τις «Νεότερες θεραπείες κακοήθων αιματολογικών νοσημάτων και στοματικές εκδηλώσεις».

Κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τυχερός ήταν ο πρωτοετής Μεταπτυχιακός φοιτητής του Εργαστηρίου Στοματολογίας ΕΚΠΑ κ. Ταμιωλάκης Πάρις, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Τα μέλη της ΕΕΠΣ απόλαυσαν τον καφέ τους με φιλική διάθεση, ανταλλάσοντας ευχές για μία νέα δημιουργική χρονιά με υγεία και επιστημονική πρόοδο.

IMG_4719aIMG_4826aIMG_4584aIMG_4562a

 

 

 

 

IMG_4528aIMG_4534IMG_4768aIMG_4729a

 

 

 

 

IMG_4536IMG_4575bIMG_4665